Onze werkwijze

Intake

Voor we een coaching sessie hebben, wordt er een intake ingepland voor een kennismakingsgesprek en om het “probleem” in kaart te brengen. Vanuit deze informatie wordt een coaching sessie ingepland.

 

De coaching sessie

Voor de sessie ga ik jou uitleggen wat je kunt verwachten van de sessie. Vervolgens gaan we naar stallen om kennis te maken met het paard. Tijdens de hele sessie sta jij naast (of in de buurt van) het paard. Het is niet de bedoeling dat je op het paard gaat zitten. Als jij je op je gemak voelt gaan we naar de rijbak en gaan we beginnen met de sessie. Tijdens de sessie zal je merken dat ik veel naar het paard kijk om te zien hoe het paard op jou als persoon reageert. De gedragingen van het paard vertaal ik over naar jou en op deze manier help ik jou bijvoorbeeld bij het verwerken van het “probleem” in de ruimste zin van het woord.

 

Evaluatie

Na de sessie is de mogelijkheid om de bevindingen en gedragingen van het paard te bespreken en zal de volgende dag contact met je opgenomen worden om ervaringen en vragen te bespreken.