Soorten sessies

Volwassenen Individueel

Een individuele sessie paardencoaching voor volwassenen duurt ongeveer 1 uur. Dit is inclusief voor- en nabespreking. Onze paardencoach vertaalt het gespiegelde gedrag van het paard en gaat met je in gesprek over wat er zich in jou dagelijks leven afspeelt. Onbewuste patronen worden zichtbaar waardoor meer bewustzijn gecreëerd wordt en er worden praktische tips gegeven. Tijdens de training wordt er niet op de paarden gereden, ervaring met paarden of paardrijden is dus ook niet nodig.

Kind Individueel

Een individuele sessie paardencoaching voor kinderen duurt ongeveer 1 uur inclusief voor- en nabespreking.

Omdat ouders een belangrijke schakel zijn in de ontwikkeling van een kind dient bij de eerste kindercoachsessie minimaal 1 ouder aanwezig te zijn. Bij latere sessies kan ervoor gekozen worden de sessie zonder ouders te houden. Tijdens de sessie wordt niet op het paard gereden; ook hier is ervaring met paarden of paardrijden niet nodig.

 

Groeps- of duo sessie voor privé en zakelijk

Een groeps- of duo sessie is interessant voor bijvoorbeeld vrienden, familie of een team van collega’s.
Een duo of groep sessie kan vanaf 2 tot maximaal 8 personen.

Teamcoaching voor teams kunnen de groep groter zijn.

Paardencoaching geeft je (meer) inzicht in je persoonlijke kwaliteiten, je eigen gedrag en zaken zoals groepsdynamiek. Met het verkrijgen van dit inzicht leer je als groep beter communiceren en functioneren.