Onze paarden

Paardencoaching Hillegersberg beschikt over 5 ervaren coach paarden, elk met een eigen karakter. Zo hebben we voor ieder coaching traject een geschikt paard! Hier kun je alvast kennismaken met onze lieve paarden.

Kiki

Onze collega Kiki is een 'New Forest' merrie van 18 jaar. Ze is een gevoelige spiegel coach en ze voelt alles heel goed aan. Ze is een hele lieve kinderpony en leert iedereen ook beter communiceren als dat nodig is.

 


Cheyenne

Onze nieuwe aanwinst Cheyenne 9 jaar een  kwpn platenbont is een zeer leuke verschijning. we noemen haar ook wel de circus pony kan allerlei kunstjes. Kan erg goed communiceren en is goed in grond werk.


Harley

Dit is Harley, een 4 jarige Friese merrie waarmee we ook Dressuur rijden. Daarnaast wordt ze ook beleerd voor de kar. Kenmerkend voor Harley is dat ze heel behulpzaam, vriendelijk en lief is. 

 


Gold

Coach pony Gold is 15 jaar en een echte man. Hij loopt dressuur op hoog niveau en is een super goede coach pony. Hij is goed in staat je te helpen met je keuzes en je  beter te laten gronden.  

 


Bonny

Coach pony Bonny is onze super lieve shetlander van 26 jaar. Ze is een lieve merrie voor jong en oud maar met name voor de kids een super pony om beter te leren communiceren. 

 


Cupido

Dit is Cupido, een ruin van 15 jaar oud die op hoog niveau dressuur loopt. Hij is heel sensitief maar tegelijkertijd heel duidelijk waarbij hij je je bewust wil laten worden van je lichaam.