Teamcoaching

Bij Paardencoaching Hillegersberg bieden we ook team-coaching met paarden aan. Het is natuurlijk een bijzondere gebeurtenis om samen met je team in een ongebruikelijke omgeving te zijn. Dat schept een band en zorgt voor team-vorming.

 

Maar vooral brengt team-coaching met paarden op een glasheldere wijze in beeld wat de dynamiek is in het team en het helpt bij de verdere ontwikkeling. Hoe werkt dat?

 

Paarden zijn kuddedieren: ze zijn steeds met elkaar in verbinding, moeten duidelijk zijn, maar de ander ook ruimte bieden. Ze reageren non-verbaal direct op elkaar en nemen in hun kudde de rollen aan die ze goed passen.

Paarden voelen vanuit hun ervaring dus haarfijn aan hoe een team werkt en geven direct feedback die wij vertalen. Ze laten met hun gedrag zien wie er echt verbinding maakt of er een duidelijk visie hebben en waar er in het team onrust en rust is.

Omdat paarden niet ingaan op wat er lijkt te zijn aan de oppervlakte maar alleen reageren op wat er ‘echt’ is kom je ook als team snel tot de kern van de zaak.

 

Gun jij jou team ook deze mooie ervaring neem dan contact met ons op over de mogelijkheden.

Teamcoaching word in samenwerking gegeven met Marit van der Toorn