Reacties

Gerda Nijenhuis
een maand geleden

Vandaag met collega’s van het Team Deltaflex een goed verzorgde workshop paardencoaching mogen volgen bij Paardencoaching Hillegersberg in Rotterdam georganiseerd door Nathalie Vink en Marit van der Toorn.

Bij paardencoaching worden de natuurlijke eigenschappen van het paard ingezet. Een paard kan jouw lichaamstaal, energie en intentie feilloos lezen. Wanneer jij als mens in de kudde van het paard stapt, word je even onderdeel van de kudde. De paarden kunnen jou dan ook ‘lezen’.

Wil je meer balans en/of innerlijke rust in je leven? Congruent zijn in je handelen, denken en voelen? Inzicht krijgen in steeds terugkerende patronen? Denk eens aan paardencoaching bij Nathalie en Marit.
Veel dank voor deze fijne dag meiden!

Sarah van velzen
3 maanden geleden

Nathalie, een vrouw met een groot hart voor paarden&kinderen en dieren🌹
4 maanden gelden ben ik gestart met vrywilligerswerk.
Ik ben met open armen ontvangen,een heerlijk plek waar je jezelf kan zijn. Er hangt altijd een gezellig sfeer en hebben wij veel lol met elkaar, we werken hard met ze allen en vormen een goed team🌹Er worden leuke activiteiten gedaan met de kinderen en maken wij ook regelmatig een uitje met de paarden naar een verzorgingstehuis of Z H om de mensen een hart onder de riem te steken🌹de paarden doen altijd goed hun werk🌹prachtig om te ervaren.
Paardencoaching Hillegersberg heeft een plekje in mij hart, een prachtige omgeving waar de paarden& kippen en eenden een heerlijke leven hebben🌹

Chantal van der Zande
4 maanden geleden

Sessie 2, wat was is zenuwachtig na de eerste keer ervaren te hebben wat voor impact coaching met paarden heeft! Naar gevoelens die ik jaren weggestopt heb, samen met Sandy deze keer heb ik ze aangesproken en een plekje gegeven. De samenwerking tussen mens & dier, prachtig! Na de sessie 10 kilo lichter en de hele dag een lach op mijn gezicht.

Bedankt lieve Nathalie en paardjes 🥰

Karin Hulzebos
6 maanden geleden

Wat hebben wij een fijn teammoment gehad tijdens de coach sessie.
We hebben stil kunnen staan bij persoonlijke onderliggende belemmering en zijn hierdoor dichter tot elkaar gekomen. Ook de samenwerking in een setting met paarden geeft weer mooie nieuwe inzichten.
Bedankt voor het creëren van dit moment.
Team Mens en Arbeidsontwikkeling ( W&I) Gemeente Rotterdam

Marit van der Toorn
7 maanden geleden

Ik heb het fijne van werken met paarden mogen ervaren. Cheyenne was mijn coach en ‘collega’ van het afgelopen jaar. Ik zorgde voor haar bij Paardencoaching Hillegersberg en ik heb veel van haar geleerd. Bij haar is het nodig mijn ruimte goed te bewaken, een visie en richting te hebben, echt verbinding te maken en volledig in het hier en nu te zijn. Anders doet ze het niet. Een prachtige spiegel die - als je haar goed leest - ontzettend informatief is voor mijn eigen ontwikkeling en herstel.

Sadika Mouch
7 maanden geleden

Wat een leuke leerzame dag hebben wij als team mogen meemaken vandaag. Dames super bedankt voor de goede uitleg en begeleiding die wij van jullie hebben mogen ontvangen. Dit is Uniek

Liza
8 maanden geleden

Lieve Nathalie en Cheyenne jullie hebben mij even laten voelen dat ik weer mag voelen in mijn lichaam dank je wel.
tot snel

Christine
9 maanden geleden

lieve Nathalie en Cheyenne,
Bedankt voor de mooie sessie ik voel me lichter en beter in balans, eindelijk heb ik het stukje rust mogen voelen.

dank je wel tot snel!
Christine

Ellen
9 maanden geleden

Met mijn dochters Noor en Sita een ouder-kindtraject gedaan bij Nathalie.

Mijn dochters van 8 en 6 jaar zatten niet lekker in hun vel.
Nathalie is een warm en kundig persoon waar mijn dochters en ik ons gelijk bij op ons gemak voelde.
Het werken met de pony's maakte veel patronen op wijze zichtbaar voor mij. En deed mij als moeder inzien wat mijn dochters nodig hadden. De pony's van Nathalie hebben een magische werking en zijn erg leuk om mee te mogen werken!

Veel liefs van Ellen en Noor en Sita

Jaqueline
10 maanden geleden

Je brengt veel vrolijkheid en enthousiasme, met kinderen doe je veel leuke en goede dingen. Elke dag is een verrassing je bent spontaan en vol zelfvertrouwen. Heerlijk en eerlijk dank je wel !

Reactie plaatsen