Reacties

Chantal van der Zande
12 uur geleden

Sessie 2, wat was is zenuwachtig na de eerste keer ervaren te hebben wat voor impact coaching met paarden heeft! Naar gevoelens die ik jaren weggestopt heb, samen met Sandy deze keer heb ik ze aangesproken en een plekje gegeven. De samenwerking tussen mens & dier, prachtig! Na de sessie 10 kilo lichter en de hele dag een lach op mijn gezicht.

Bedankt lieve Nathalie en paardjes 🥰

Karin Hulzebos
2 maanden geleden

Wat hebben wij een fijn teammoment gehad tijdens de coach sessie.
We hebben stil kunnen staan bij persoonlijke onderliggende belemmering en zijn hierdoor dichter tot elkaar gekomen. Ook de samenwerking in een setting met paarden geeft weer mooie nieuwe inzichten.
Bedankt voor het creëren van dit moment.
Team Mens en Arbeidsontwikkeling ( W&I) Gemeente Rotterdam

Marit van der Toorn
3 maanden geleden

Ik heb het fijne van werken met paarden mogen ervaren. Cheyenne was mijn coach en ‘collega’ van het afgelopen jaar. Ik zorgde voor haar bij Paardencoaching Hillegersberg en ik heb veel van haar geleerd. Bij haar is het nodig mijn ruimte goed te bewaken, een visie en richting te hebben, echt verbinding te maken en volledig in het hier en nu te zijn. Anders doet ze het niet. Een prachtige spiegel die - als je haar goed leest - ontzettend informatief is voor mijn eigen ontwikkeling en herstel.

Sadika Mouch
3 maanden geleden

Wat een leuke leerzame dag hebben wij als team mogen meemaken vandaag. Dames super bedankt voor de goede uitleg en begeleiding die wij van jullie hebben mogen ontvangen. Dit is Uniek

Liza
4 maanden geleden

Lieve Nathalie en Cheyenne jullie hebben mij even laten voelen dat ik weer mag voelen in mijn lichaam dank je wel.
tot snel

Christine
5 maanden geleden

lieve Nathalie en Cheyenne,
Bedankt voor de mooie sessie ik voel me lichter en beter in balans, eindelijk heb ik het stukje rust mogen voelen.

dank je wel tot snel!
Christine

Ellen
5 maanden geleden

Met mijn dochters Noor en Sita een ouder-kindtraject gedaan bij Nathalie.

Mijn dochters van 8 en 6 jaar zatten niet lekker in hun vel.
Nathalie is een warm en kundig persoon waar mijn dochters en ik ons gelijk bij op ons gemak voelde.
Het werken met de pony's maakte veel patronen op wijze zichtbaar voor mij. En deed mij als moeder inzien wat mijn dochters nodig hadden. De pony's van Nathalie hebben een magische werking en zijn erg leuk om mee te mogen werken!

Veel liefs van Ellen en Noor en Sita

Jaqueline
6 maanden geleden

Je brengt veel vrolijkheid en enthousiasme, met kinderen doe je veel leuke en goede dingen. Elke dag is een verrassing je bent spontaan en vol zelfvertrouwen. Heerlijk en eerlijk dank je wel !

Daisy
9 maanden geleden

Wat een geweldige ervaring! Ik heb vier sessies met Gold gehad. Nathalie is een superlieve meid en samen met haar pony Gold heeft ze mij veel inzichten gegeven. Gold is werkelijk een heel bijzonder en prachtig dier die voor altijd in mijn hart zit. Hij en Nathalie hebben mij echt geholpen om mij beter te voelen. Mijn dank is groot en ik kom zeker terug!

Monique
een jaar geleden

GOLD is letterlijk " GOUD "waard in wat ze voor prachtige spirituele boodschappen met mij gedeeld heeft en een grote troost!!!
Zo bijzonder om zo 1 te mogen zijn met zo 'n nobel dier. Een onvergetelijke mooi gevoel, ook Nathalie is een geweldige fijne coach , dank je wel.

Reactie plaatsen