Reacties

Chantal
2 maanden geleden

Dank je wel voor het prachtige coachingstraject
Voel me zo veel fijner en gelukkig
Dank hayley en Nathalie 💋

Team
7 maanden geleden

We mochten met ons team van school een mooie teamcoachings dag ervaren bij paardencoaching Hillegersberg.
Prachtig en goed verzorgd dank jullie wel!
(Heerlijke lunch) mmmmmm

Wendy
7 maanden geleden

Prachtig traject mogen volgen bij Nathalie en haar paarden, dank je wel voor alle mooie inzichten en hulp.

Caitlin
10 maanden geleden

Een tijdje geleden ben ik voor school langs Nathalie gegaan. Zij ontving mij met open armen en nam alle tijd om te praten over haar passie en over wat paardencoaching is en hoe het te werk gaat. Na een mooi gesprek, mocht ik zelf een coaching sessie ervaren. Al snel zag Nathalie door het paard verschillende dingen naar buiten komen, waar ik mee zat maar tegen niemand had verteld. Dit was enorm indrukwekkend!

Ik vond het zo fijn dat ik langs mocht komen en dit mee kon maken! Bedankt Nathalie voor deze dankbare en mooie momenten!

Gerda Nijenhuis
een jaar geleden

Vandaag met collega’s van het Team Deltaflex een goed verzorgde workshop paardencoaching mogen volgen bij Paardencoaching Hillegersberg in Rotterdam georganiseerd door Nathalie Vink en Marit van der Toorn.

Bij paardencoaching worden de natuurlijke eigenschappen van het paard ingezet. Een paard kan jouw lichaamstaal, energie en intentie feilloos lezen. Wanneer jij als mens in de kudde van het paard stapt, word je even onderdeel van de kudde. De paarden kunnen jou dan ook ‘lezen’.

Wil je meer balans en/of innerlijke rust in je leven? Congruent zijn in je handelen, denken en voelen? Inzicht krijgen in steeds terugkerende patronen? Denk eens aan paardencoaching bij Nathalie en Marit.
Veel dank voor deze fijne dag meiden!

Sarah van velzen
een jaar geleden

Nathalie, een vrouw met een groot hart voor paarden&kinderen en dieren🌹
4 maanden gelden ben ik gestart met vrywilligerswerk.
Ik ben met open armen ontvangen,een heerlijk plek waar je jezelf kan zijn. Er hangt altijd een gezellig sfeer en hebben wij veel lol met elkaar, we werken hard met ze allen en vormen een goed team🌹Er worden leuke activiteiten gedaan met de kinderen en maken wij ook regelmatig een uitje met de paarden naar een verzorgingstehuis of Z H om de mensen een hart onder de riem te steken🌹de paarden doen altijd goed hun werk🌹prachtig om te ervaren.
Paardencoaching Hillegersberg heeft een plekje in mij hart, een prachtige omgeving waar de paarden& kippen en eenden een heerlijke leven hebben🌹

Chantal van der Zande
een jaar geleden

Sessie 2, wat was is zenuwachtig na de eerste keer ervaren te hebben wat voor impact coaching met paarden heeft! Naar gevoelens die ik jaren weggestopt heb, samen met Sandy deze keer heb ik ze aangesproken en een plekje gegeven. De samenwerking tussen mens & dier, prachtig! Na de sessie 10 kilo lichter en de hele dag een lach op mijn gezicht.

Bedankt lieve Nathalie en paardjes 🥰

Karin Hulzebos
een jaar geleden

Wat hebben wij een fijn teammoment gehad tijdens de coach sessie.
We hebben stil kunnen staan bij persoonlijke onderliggende belemmering en zijn hierdoor dichter tot elkaar gekomen. Ook de samenwerking in een setting met paarden geeft weer mooie nieuwe inzichten.
Bedankt voor het creëren van dit moment.
Team Mens en Arbeidsontwikkeling ( W&I) Gemeente Rotterdam

Marit van der Toorn
een jaar geleden

Ik heb het fijne van werken met paarden mogen ervaren. Cheyenne was mijn coach en ‘collega’ van het afgelopen jaar. Ik zorgde voor haar bij Paardencoaching Hillegersberg en ik heb veel van haar geleerd. Bij haar is het nodig mijn ruimte goed te bewaken, een visie en richting te hebben, echt verbinding te maken en volledig in het hier en nu te zijn. Anders doet ze het niet. Een prachtige spiegel die - als je haar goed leest - ontzettend informatief is voor mijn eigen ontwikkeling en herstel.

Sadika Mouch
een jaar geleden

Wat een leuke leerzame dag hebben wij als team mogen meemaken vandaag. Dames super bedankt voor de goede uitleg en begeleiding die wij van jullie hebben mogen ontvangen. Dit is Uniek

Reactie plaatsen